Over de organisatie

Den Couter Festival is hét jaarlijks festival georganiseerd door Jeugdhuis Den Couter vzw. Als opvolger van Summerset Festival, waar onder andere Netsky, MixHell, Ida Engberg, Sebastien Legier en Sound of Stereo langskwamen, hebben we grote verwachtingen in te lossen en dat doen we maar al te graag!

Na de uitzonderlijke zomer-editie van 2021, hopen we er dit jaar opnieuw te staan in april met een sfeervol, muzikaal en niet-te-missen gebeuren. Ondertussen zitten we aan editie 11, en we blijven werken om het nog gezelliger en nog beter te krijgen. Daarbovenop blaast Jeugdhuis Den Couter dit jaar 25 kaarsjes uit, en dat moét gevierd worden. Duid dus 15, 16 en 17 april alvast aan in je agenda voor een festival feestweekend van formaat!

Jawel, opnieuw 3 dagen lang, drie stages gevuld met artiesten voor alle doelgroepen!

Als organisatie binnen het kader van een jeugdhuis gaat onze missie veel verder dan enkel alleen het festival. We hebben een neus voor jong, nieuw en opkomend talent uit de streek. Verder biedt onze unieke locatie, vlakbij het centrum van Poperinge, een veilige en gezellige ruimte voor de jeugd van Poperinge en omstreken.

Den Couter Festival is er door en voor de jeugd. We zijn met andere woorden niet uit op de inhoud van hun portemonnee. Dit vertaalt zich in goedkope tickets voor het festival! Onze uitdaging als vzw bestaat er dus uit om én mooie artiesten te strikken én het budgetvriendelijk te houden voor de jeugd. Dat onze doelstelling een onvergetelijk feest is, willen we maar al te vaak herhalen!

groepsfoto organisatie t-shirt den couter festival
jeugdhuis

Locatie

Den Couter Festival het gaat traditiegetrouw door op en rond de jeugdhuis- en uitgaanssite van Poperinge:

Komstraat 26, 8970 Poperinge